Şimdi arkadaşLar seviyemizi bozmayaLım ben vaLheru **** LeqaLPoweR
Bu adam aim kuLLanmış ona tamam ama bizim takımımızda asLa birşey yoktur... inanırsınız inanmazsınız Fakat bizim takımımızda demiştim fark ettiyseniz cLanımıza geLen gereksiz adamLardan bahsetmiyorum şimdi bu konuyu açan arkadaşım siz bizi yenemezsiniz edemezsiniz vs. keLimeLerLe Yaşınızı beLLi ettiniz Siz kraLsınız biz eziğiz biz oynamayı biLmiyoruz.
Şimdi kadir oLmayan maçLarda yeniLenLer de üste çıktı görduğum kadarıyLa... Bir kişinin açtığı konuyu maçLarda yeniLen arkadaşLarımızda açarLar hemen... Bu konunun buradan kaLdırıLmasını yetkiLiLerin iLgiLenmesini rica ediyorum... bu suçu cLanımıza yükLediLer vede bize küfür ettiLer bunuda atLamazsınız herhaLde

LinkBack URL
About LinkBacks

2 tane clanada sonradan gelmeler ile bütün clanı sucluyorsunuz bi düşünün Allah aşkına aynısı sizin başına gelse ne olur acaba ? bi clan cıkıpta aynısını sizin hakknızda konussa ne düşünürdünüz neler yapardınız gelelm o adamlara acmıs olabilirler sizlerde kanıtladınız ve valheru ile ilişkileri kalmadı ama siz hala gelmişiniz 2 kişi için bütün team mı sucluyorsunuz unutmayın bu bir oyun oyun olarakta bırakın [kendi görüşüm] İsterseniz bir hafta sonu anlaşırız konuşuruz adam gibi maçımızı yaparız yenilen yeneni tebrik eder çıkar arkadaşlar lütfen bunun bir oyun olduğunu unutmayın eğlencesine takılın vakit geçirin

Paylaş