Allaah AllaaahOrtalık kızışıcak valla (: Tebrikler.
Tebrikler.^^ beyler ; )
arkadaşlar bu ss dogru ancak bizim as 5 yoktu as 5 gelince ct de 8 4 yenıldık t de adamımız cıktı 4 kısı kaldık 4 kısıyle 9 3 yendık macın movieleri wardır isteyene atarım bu serefızlere inanmayın hLtvde cektık sk-gaming koyacam lutfen full izleyinz
asdasdasd hLL oLsun oLgac`ımSK GAMİNG Geliyor Mac Moviesi
Akkanzy vaLehru ****
|| ovunc@w.cn
c r e a F ~`
' İmza Atmayı Bimmiyorum Barnak Bassam Olarnı ?
' Rejuav 4 OffenBeach` ; )
AMPTY DENDE qhost olduqnu qoz onunde bulunduralım![]()
Aynen murat geçen gün maç yaptık valla çok aşırı şüphelendim.
Lan salak adam 4 kişi kaldık dion ... birinin (katyusa) wall oldugunu sölemion :@ siz bizi sittin sene yenemessiniz yoqsa :S
Konu uan tarafından (02-08-2010 Saat 03:39 PM ) değiştirilmiştir.
abicim zehirde Ampty Ghost king ve valheruda Katsuya Laedrj ve K@dir denen arkadaslar ghost anlıcagınız 2 tane ghost team cıkmıs mac atmıs hanqisi ghostu daha iyi kullanıyorsa o kazanmıs neyi tartısıoruz ki yiyin birbiriniz ben size K@dir ghost dedm bana sövdünüz ama bakın cıktı ghost oldugu ve emin olun valheru kadir ghost ise saten katsuya ve laedrj kralıdır ghostun. Burada tartısıp forumu kirletmeyn acın beleş bi forum orda yiyin birbirinizi ghost muhabbetinizi orda yapın
valiente
eğer benim adamımda ghost warsa söylediğini kanıtlarsan ben bu adamı barındırdıgım için şerefsiz karaktersiz kişiliksiz bir adamım,yok eğer söylediğin şeyin kanıtı yoksa,kanıtlayamazsan,sözünün arkasında durmaz isen bize iftira atıyorsun demektir ki bu durumda sen şerefsiz karaktersiz kişiliksiz bir adamsın...
Bu alem bilmelidir ki namımız büyüklüğümüzden gelir ve yine bilmelisiniz ki şu güne kadar ghostsuz ve wallsız maca çıkan az sayıdaki ayakta duran clanlardanız,ezelden beri...
Eğer kanıtı olmadan adamlarım iyi oynuyor diye iftira atan varsa (valiente gibi) şerefsiz çocuğudur kanıtlamazsa,biz bu kadar mert ve dürüstüz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)